Søndag er ingen hviledag

Det med å spise sunt og trene, det er ikke alltid like lett. Men, så ligger det noe i det at kroppen din "gjør det ikke" med mindre du tenker det. Altså, jeg tror man kommer ganske så langt med å tenke seg litt mer om før man gjør noe. Som i spising. Som sagt, denne uka her har jeg spist som en hest, og jeg har flere ganger prøvd å tenke meg om, men jeg har bare driti i det, fordi jeg allikevel var helt ute å kjøre. Men jeg tenker på denne uka. Jeg hadde planlagt å lage smoothie til frokost i dag, men når jeg kommer ned står tacorestene der, og føre jeg i det hele tatt tenkte meg om, lagde jeg til taco.

Det er 3 timer siden nå, og jeg skal straks stikke ned å lage den jævla smoothien. Jeg håper jeg greier å ta meg sammen nå. Hater å ha slike uker som jeg hadde nå. Det er jo ikke første gang.


Ja, jeg tenker at det er jo greit det, men det er jo faen ikke greit når det skjer hver dag! Men, man må ikke gi opp! :-)

Det er søndag, vanligvis er jo søndag dritkjedelig, men ser helt annerledes på den når det er fri dagen etter! Så, det frister faktisk å trene i dag, så skal trene etterpå! Sitter i treningstøyet, og bare venter. Åpner vel ikke før 12 tror jeg. Dessverre er Avancia stengt noen dager i ferien også. Men, da tenker jeg å ta meg turen ut, nå er det jo deilig vær ute igjen også, så det blir bare godt!Én kommentar

Vera Borgenvik

24.03.2013 kl.11:23

Haha, jeg skjønner akkurat hva du mener.. Vi må bare prøve og tenke oss mere om!! :)

du er flink som drar og trener i dag da :)

Skriv en ny kommentar

hits