3 timer trening - bein

Fysøren så utslitt jeg er! Dro på trening til klokka 16, varmet opp på arcen i 15 min, så kjørte jeg på med styrke på bein/rumpe. Klokka 17 var jeg og Newa med på en times fitwalk (merktes at det var lenge siden), før vi rett etterpå var med på en time med zumba! Ah, føler meg veldig bra nå, i alle fall - tross for hvor sliten jeg er. Er godt å ligge plassert under dyna, nydusjet nå, for å si det sånn :- )

Ellers i dag sov jeg faktisk til klokka 10, motfor 8 som jeg har våknet hver helg i de siste ukene! Noe annet jeg også gjorde var å spise annenhver time! Kl 10, 12 og 14 også spiste jeg halv fire. Siden jeg skulle dra på trening. Jeg veit nå ikke hvor lur måte det er å spise på - men for matglade meg, så gikk tiden veldig fort, og jeg gikk ikke sulten. Når jeg er sulten har jeg alt for lett for å spise mer enn jeg skal. Men, når jeg skulle spise nå, så var jeg ikke skrubbsulten liksom. Spiste 2-3 kenkkebrød :- ) Tror i alle fall det er en grei måte å spise på i ferier når jeg er hjemme hele dagen omtrent. Det er da jeg har lett for å spise alt utenom : (

Nå skal jeg ned å lage meg en kopp te, også skal jeg se ferdig sesong 4 av paradise hotel. Har igjen 3 episoder... Jeg som hadde planer om å ligge hele påskeferien og se på det.. Får finne noe annet da! :) 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits