Sunn og god start

Nå er jeg skikkelig motivert for å gjøre det bra denne mnd!! Alltid deilig med en ny start. Føler det gir litt nye muligheter, og jeg syntes det er lettere å starte på nytt da, i en ny mnd. Legge alt drittet bak seg. Ligger på en grusom vekt, som jeg har store planer om å kvitte meg med!

Har spist sunt i dag, men jeg har ikke spist mye akkurat. Har spist en halv gulrot, noen skjeer smoothie og et stekt egg.  Gir meg jo en veldig god start, men sist jeg var sånn, var det der det eneste jeg spiste på en dag, i nesten 2 uker. Og det er jo heller ikke spesielt sunt for kroppen. Jeg var trøtt hele tiden, slapp og sliten. 

Har ikke trent på avancia siden tirsdag. Men jeg trente litt øvelser på torsdag, også gikk jeg tur i en time i går. I dag har jeg også gjort litt øvelser, blant annet ABS planen jeg skreiv om. I morgen skal jeg på Avancia!


Bilde fra når jeg og søstra mi tok bilder i går
2 kommentarer

Vera Borgenvik

01.04.2013 kl.14:37

Så bra! Har faktisk fått sykt mye motivasjon nå jeg også. Har trent nå i dag og skal trene flere ganger nå til uka og være flink med hva jeg spiser :D Du kommer til å klare det! :)

Ligger på en GRUSOM GRUSOM vekt selv.. :(

Lene Kristine Løvhaug

01.04.2013 kl.20:46

Vera Borgenvik: Åå, så bra :D Ah, flink flink :D

:(( Det er såå kjipt.. Håper den går fort ned..

Skriv en ny kommentar

hits