Fruktdiett

Nå er egentreningsprosjektet over, og innleveringa er ferdig! Det er grunnen til at jeg ikke har blogget i det siste, ettersom jeg har vært nødt til å sitte med den! Det var mye jobb, for min del!

Nå er det nye mål og planer. Har satt opp ny plan for trening, og jeg hiver meg på en fruktdiett/plan! Leste meg litt rundt på nettet, og folk er ikke så positive til det, så er egentlig lite interessert i å høre om hvor dumt og sånt det er. Jeg har bare lyst til å teste det ut - det skal ikke være en livsstil! Har ei treningsvenninne som testa dette denne uka, og gikk ned hele 6 kilo! Så, jeg har høye forventninger, og er skikkelig spent, og gleder meg syykt! 

Det går ut på å kun spise frukt, så jeg er redd jeg kommer til å gå rundt sulten. Men, jeg får se, gleder meg i alle fall kjempe mye! Hadde en del frukt hjemme, men, må kjøpe inn litt mer. I morgen er det vannmelon og jordbær til frokost, og vannmelon, mango og jordbær til lunsj - som jeg har gjort i stand! Middag blir banan og jordbær og til kvelds blir det mango og appelsin!

Dette er noe jeg ikke anbefaler og kan uttale meg om enda - så, jeg tar ikke på meg noen som helst ting! 

Én kommentar

projecthealthy

28.04.2013 kl.20:02

Sikkert fint som en slags detoxkur for noen dager ;-) Lykke til! Frukt er jo digg!

Skriv en ny kommentar

hits