Å bare spise frukt, det er ......

Jeg syntes det i grunn er jævlig rart at jeg ikke har "sprekki" enda. Har vært på nippet flere ganger! Jeg har kun spist frukt i dag, og jeg føler meg helt rar. Spiste alt for lite til frokost og lunsj, måtte spise en banan en time etter lunsj. Så jeg lagde jordbærsmoothie (en banan og frosne jordbær) til middag, + en kvart bit av en halv honningmelon og en halv appelsin. Til kveld lagde jeg en liten skål med honningmelon, appelsin og eple. Holdte på å gi faen i hele greia, for jeg tenker på mat konstant. Men, jeg er så bestemt på å greie det her, samtidig som jeg tenker på om det at jeg kanskje ikke går ned en dritt osv. Jævla kjipt. 

Men, skal spise mer i morgen, og spise hvis jeg blir sulten. Det syke er at jeg har spist bare ca 500 kcal i dag. Tviler på at det her er bra i det hele tatt. Trente også i dag, forbrente 260 kcal på arcen, og trente styrke. Skal si det jeg, at om jeg ikke har gått ned en dritt av det her, så skal jeg grine, også stikke å kjøpe meg en kebab, og fortsette å spise som før. Eller, endre litt da. Har mange gode ideèr og planer! Det her er jo bare for ei uke. Tenkte kaaasnskje to i går, men etter en dag, så neitakk. Har så sinnsykt lyst på egg i en eller annen form, varm mat, noe som metter ordentlig.. Haha, det verste er at jeg gjør det her på fri vilje, ingen tvinger meg - men vil så gjerne greie det her. Jeg vil bevise for meg selv at jeg greier noe.

Men, det her gir meg jo noen fordeler da. Tror nok jeg kommer til å sette MYE mer stor pris på litt mat fremover. Si meg fornøyd med litt mindre porsjoner osv. Tror nok også søtsuget kommer til å ligge på bunn, og det er helt greit. Vi får se, vi får se! Spennende er det her i alle fall. 

3 kommentarer

maria

29.04.2013 kl.21:04

Prøv honningmelon med spekeskinke! Da får du i deg litt mat i allefall :-) Kan ikke fatte at BARE frukt er bra for kroppen :o

Elin

29.04.2013 kl.21:07

Når kroppen ikke får nok energi så sparer den på ALT, ergo så vil man kanskje gå ned, men når du begynner å spise igjen så vil du gå opp i vekt fordi kroppen tror den fortsatt vil få for lite mat og da lagrer den. Da går forbrenningen ned.. Anbefaler og spise sundt, lite sukker og mettet fett, spise hver 3time, trene og drikke masse vann...
Hadde vært spennende å prøve som en skikkelig kickstart! =)

Skriv en ny kommentar

hits