Utslitt, og lei.

Nå kunne jeg ønske at jeg kunne skrive masse positive ting, at jeg er fornøyd med meg selv, at treningen går som bare det, og at jeg er kjempe sunn - men det er å juge. Jeg er så ute å kjøre nå, helt på bunn. Ingenting går bra. Jeg sliter så sinnsykt, går masse opp i vekt, sluntrer unna trening, er utslitt, lei. Jeg vet ikke hva som skal til for at jeg skal greie det her. Ble faktisk skikkelig deprimert av å lese innleggene mine nå. Har helt glemt bloggen. 

Jeg trodde alt kom til å bli så bra, for jeg kan kjøpe all den maten jeg vil! Men - det gikk ikke lenge før jeg ble lei. Jeg har null peiling på hva jeg driver med på kjøkkenet. Trening er jo ikke noe problem, det er kostholdet som er djevelen her. Faen, at det skal være så sinnsykt vanskelig. Treninger masse inspirasjon, motivasjon og tips nå. Nei.. Jeg trenger personlig trener og en egen kokk. Ah, yeap. 

Jeg har sagt det så mange ganger, alt for mange ganger. Men, jeg må ta meg sammen, sette meg ned, planlegge, skikkelig! For det her funker ikke. Det er ikke sånn jeg vil leve, og den eneste som kan fikse opp i det er meg selv! Og jeg vet at jeg kan, fordi jeg vil! Man kan alt, så lenge man vil!? Virker ikke som jeg vil, når jeg holder på sånn..... Men, det er ikke noe annet jeg heller vil - så nå må jeg bare. Jeg vil nå målene mine, en gang for alle :-) 

 

Håper alle dere andre der ute lykkes, det fortjener dere ! Dere jobber nok hardt og står på ♥Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits