Akkurat nåååå

Så er jeg skikkelig glad og føler meg lykkelig av ingen grunn! Det er sånne stunder jeg virkelig elsker livet ♥ Gleder meg til å trene i morgen, skal kjøre på skikkelig!!

Ingen kommentarer

Kill some calories

Trene i dag sammen med Borghild, kooselig! Vi stod på arcen 15 min sammen først, så trente vi styrke :) Deilig å trene med noen igjen. Eller, har jo trent med andre, men mye alene også. Så kjøpte vi jordbær, blåbær og vaniljekesam og koste oss med det etterpåå! ♥

Ingen kommentarer

Yes...

Ææ, fyfaen hvor kjedelig det var å trene i dag. Varmet opp 5 min på step, også trente jeg styrke på rumpe/bein, og avsluttet med 10 min på mølla. Har vært flink med maten i dag også. Eller, spiste brød til frokost og lunsj, siden vi ikke hadde knekkebrød. Men spiste to knekkebrød når jeg kom hjem igjne da. Spist 900 kcal hittil i dag, har igjen 360. 

Én kommentar

Sunn og god start

Nå er jeg skikkelig motivert for å gjøre det bra denne mnd!! Alltid deilig med en ny start. Føler det gir litt nye muligheter, og jeg syntes det er lettere å starte på nytt da, i en ny mnd. Legge alt drittet bak seg. Ligger på en grusom vekt, som jeg har store planer om å kvitte meg med!

Har spist sunt i dag, men jeg har ikke spist mye akkurat. Har spist en halv gulrot, noen skjeer smoothie og et stekt egg.  Gir meg jo en veldig god start, men sist jeg var sånn, var det der det eneste jeg spiste på en dag, i nesten 2 uker. Og det er jo heller ikke spesielt sunt for kroppen. Jeg var trøtt hele tiden, slapp og sliten. 

Har ikke trent på avancia siden tirsdag. Men jeg trente litt øvelser på torsdag, også gikk jeg tur i en time i går. I dag har jeg også gjort litt øvelser, blant annet ABS planen jeg skreiv om. I morgen skal jeg på Avancia!


Bilde fra når jeg og søstra mi tok bilder i går2 kommentarer

Søndag er ingen hviledag

Det med å spise sunt og trene, det er ikke alltid like lett. Men, så ligger det noe i det at kroppen din "gjør det ikke" med mindre du tenker det. Altså, jeg tror man kommer ganske så langt med å tenke seg litt mer om før man gjør noe. Som i spising. Som sagt, denne uka her har jeg spist som en hest, og jeg har flere ganger prøvd å tenke meg om, men jeg har bare driti i det, fordi jeg allikevel var helt ute å kjøre. Men jeg tenker på denne uka. Jeg hadde planlagt å lage smoothie til frokost i dag, men når jeg kommer ned står tacorestene der, og føre jeg i det hele tatt tenkte meg om, lagde jeg til taco.

Det er 3 timer siden nå, og jeg skal straks stikke ned å lage den jævla smoothien. Jeg håper jeg greier å ta meg sammen nå. Hater å ha slike uker som jeg hadde nå. Det er jo ikke første gang.


Ja, jeg tenker at det er jo greit det, men det er jo faen ikke greit når det skjer hver dag! Men, man må ikke gi opp! :-)

Det er søndag, vanligvis er jo søndag dritkjedelig, men ser helt annerledes på den når det er fri dagen etter! Så, det frister faktisk å trene i dag, så skal trene etterpå! Sitter i treningstøyet, og bare venter. Åpner vel ikke før 12 tror jeg. Dessverre er Avancia stengt noen dager i ferien også. Men, da tenker jeg å ta meg turen ut, nå er det jo deilig vær ute igjen også, så det blir bare godt!


Én kommentar

Ny blogg

Denne bloggen her blir en blogg hvor jeg skriver om trening og kosthold. Ja, for noen helt uinteressant, andre midt i blinken. Mange får inspirasjon fra andre, og trenger en hjelpende hånd. Jeg har hatt en evig kamp mot vekta, men har greid å ta av meg 12 kg. Har hatt litt oppturer og nedturer nå i det siste, og er i grunn helt ute å kjører nå - men jeg finner stadig inspirasjon og motivasjon til å fortsette! 

Jeg kommer til å skrive her hva jeg har trent, det er for det meste det jeg skreiv om på den andre bloggen min. Jeg suger på kosthold, er lite spennende å finne der for å si det sånn. Jeg er enkel og lettvind der. Men det som kan være interessant for andre kan jeg jo meddele! 

 

Ingen kommentarer

<" width="200"


Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.hits