Å bare spise frukt, det er ......

Jeg syntes det i grunn er jævlig rart at jeg ikke har "sprekki" enda. Har vært på nippet flere ganger! Jeg har kun spist frukt i dag, og jeg føler meg helt rar. Spiste alt for lite til frokost og lunsj, måtte spise en banan en time etter lunsj. Så jeg lagde jordbærsmoothie (en banan og frosne jordbær) til middag, + en kvart bit av en halv honningmelon og en halv appelsin. Til kveld lagde jeg en liten skål med honningmelon, appelsin og eple. Holdte på å gi faen i hele greia, for jeg tenker på mat konstant. Men, jeg er så bestemt på å greie det her, samtidig som jeg tenker på om det at jeg kanskje ikke går ned en dritt osv. Jævla kjipt. 

Men, skal spise mer i morgen, og spise hvis jeg blir sulten. Det syke er at jeg har spist bare ca 500 kcal i dag. Tviler på at det her er bra i det hele tatt. Trente også i dag, forbrente 260 kcal på arcen, og trente styrke. Skal si det jeg, at om jeg ikke har gått ned en dritt av det her, så skal jeg grine, også stikke å kjøpe meg en kebab, og fortsette å spise som før. Eller, endre litt da. Har mange gode ideèr og planer! Det her er jo bare for ei uke. Tenkte kaaasnskje to i går, men etter en dag, så neitakk. Har så sinnsykt lyst på egg i en eller annen form, varm mat, noe som metter ordentlig.. Haha, det verste er at jeg gjør det her på fri vilje, ingen tvinger meg - men vil så gjerne greie det her. Jeg vil bevise for meg selv at jeg greier noe.

Men, det her gir meg jo noen fordeler da. Tror nok jeg kommer til å sette MYE mer stor pris på litt mat fremover. Si meg fornøyd med litt mindre porsjoner osv. Tror nok også søtsuget kommer til å ligge på bunn, og det er helt greit. Vi får se, vi får se! Spennende er det her i alle fall. 
3 kommentarer

Fruktdiett

Nå er egentreningsprosjektet over, og innleveringa er ferdig! Det er grunnen til at jeg ikke har blogget i det siste, ettersom jeg har vært nødt til å sitte med den! Det var mye jobb, for min del!

Nå er det nye mål og planer. Har satt opp ny plan for trening, og jeg hiver meg på en fruktdiett/plan! Leste meg litt rundt på nettet, og folk er ikke så positive til det, så er egentlig lite interessert i å høre om hvor dumt og sånt det er. Jeg har bare lyst til å teste det ut - det skal ikke være en livsstil! Har ei treningsvenninne som testa dette denne uka, og gikk ned hele 6 kilo! Så, jeg har høye forventninger, og er skikkelig spent, og gleder meg syykt! 

Det går ut på å kun spise frukt, så jeg er redd jeg kommer til å gå rundt sulten. Men, jeg får se, gleder meg i alle fall kjempe mye! Hadde en del frukt hjemme, men, må kjøpe inn litt mer. I morgen er det vannmelon og jordbær til frokost, og vannmelon, mango og jordbær til lunsj - som jeg har gjort i stand! Middag blir banan og jordbær og til kvelds blir det mango og appelsin!

Dette er noe jeg ikke anbefaler og kan uttale meg om enda - så, jeg tar ikke på meg noen som helst ting! 
Én kommentar

<" width="200"


Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.hits