Killer absFor et stress å lage, haha! Fant en lignende på weheartit, men lagde en selv, siden den jeg fant var så skurrete. Jeg lagde egentlig en squats ting for mars, men det gikk rett vest, men nå, denne her skal jeg fullføre! Håper flere blir med :-D Det tar deg noen minutter før sengetid, eller stå opp noen min før om morran! Dette krever ikke mye ;-)


Ingen kommentarer

Ingen trening og sunn frokost

I går ble det ingen trening, og i grunn alt for mye mat og dritt. I dag er Avancia stengt, i morgen også, så må finne på noe hjemme! Litt forskjellige øvelser og sånt. Egentlig burde jeg gå ut, for det er kjempe fint vær - men dørstokkmila er litt for lang. Lenge siden jeg har gått turer ;o I høst var jeg så flink, gikk tur i en time HVER dag! Får se hva jeg finner på : ) Lagde i alle fall en frisk og sunn frokost!

Ingen kommentarer

Fargerik og sunn frokost

Slo virkelig på stortromma i dag dere! Null knekkebrød og nugatti (Ja, det er min store svakhet :( ) Stekte et egg og hadde på to knekke brød, en liten gulrot, noen oste og skinke skiver, et halvt grønt eple og selvfølgelig en kopp te! 

Nå skal jeg komme meg opp av senga, kle på meg og sminke meg og komme meg på trening! 

Én kommentar

Slapp økt

I dag, haha, herregud. Kom på treninga, og hadde vel egentlig null og niks energi, så jeg bestemte meg for å gå på mølla i en time. Newa var der i dag også, så etter 40 min på mølla (200 kcal), gikk vi ca 20 min på steppen (300 kcal). Så trente jeg styrke på rumpe og armer, så gikk jeg på det rommet med rockeringer osv, rocka litt, men orka ikke mer enn 1 min, siden jeg rocka på søndag, og det gjorde så jævlig vondt. Nesten så jeg grein haha. Tok litt situps og pushups. Liten økt, men bedre enn ingenting! Også var jeg flink og kjøpte meg 2 epler etterpå. Faens svære epler, haha. Naaam
Ingen kommentarer

3 timer trening - bein

Fysøren så utslitt jeg er! Dro på trening til klokka 16, varmet opp på arcen i 15 min, så kjørte jeg på med styrke på bein/rumpe. Klokka 17 var jeg og Newa med på en times fitwalk (merktes at det var lenge siden), før vi rett etterpå var med på en time med zumba! Ah, føler meg veldig bra nå, i alle fall - tross for hvor sliten jeg er. Er godt å ligge plassert under dyna, nydusjet nå, for å si det sånn :- )

Ellers i dag sov jeg faktisk til klokka 10, motfor 8 som jeg har våknet hver helg i de siste ukene! Noe annet jeg også gjorde var å spise annenhver time! Kl 10, 12 og 14 også spiste jeg halv fire. Siden jeg skulle dra på trening. Jeg veit nå ikke hvor lur måte det er å spise på - men for matglade meg, så gikk tiden veldig fort, og jeg gikk ikke sulten. Når jeg er sulten har jeg alt for lett for å spise mer enn jeg skal. Men, når jeg skulle spise nå, så var jeg ikke skrubbsulten liksom. Spiste 2-3 kenkkebrød :- ) Tror i alle fall det er en grei måte å spise på i ferier når jeg er hjemme hele dagen omtrent. Det er da jeg har lett for å spise alt utenom : (

Nå skal jeg ned å lage meg en kopp te, også skal jeg se ferdig sesong 4 av paradise hotel. Har igjen 3 episoder... Jeg som hadde planer om å ligge hele påskeferien og se på det.. Får finne noe annet da! :) 

Ingen kommentarer

Flat stomach

Hadde ingen plan da jeg dro på trening i dag, men falt på mage/rygg. Varmet opp på mølla, gikk på 6.5 i 5 minutter, jogget på 8.5 i 5 minutter, så økte jeg fra 9.0-13.0 de neste 5, også gikk jeg veeldig rolig de siste, var helt kjørt av løpinga. Begynner virkelig å like å løpe!

Så kjørte jeg på med styrke på mage/rygg, er vel i grunn det og bein/rumpe jeg er mest fan av. Armer og bryst/skuldre er kjedelig! Når jeg trener styrke er det med lette vekter, fordi jeg ikke vil bygge noe særlig muskler. Målet mitt er å gå ned i vekt og få mer markerte muskler. Jeg tar repitisjoner på 20, 15 og 10. Om jeg ikke er helt utslitt, tar jeg 10 til. Avsluttet med 10 min på mølla og 5 min rockering på hver side.


Såå fine da.. :( 


Ingen kommentarer

Maaaat

Lagde en digg smoothe - banan, jordbær, bringebær og blåbær. Smææshinggood lover ♥ Også lagde jeg litt knekkebrød når jeg kom hjem fra trening. 

Ingen kommentarer

Søndag er ingen hviledag

Det med å spise sunt og trene, det er ikke alltid like lett. Men, så ligger det noe i det at kroppen din "gjør det ikke" med mindre du tenker det. Altså, jeg tror man kommer ganske så langt med å tenke seg litt mer om før man gjør noe. Som i spising. Som sagt, denne uka her har jeg spist som en hest, og jeg har flere ganger prøvd å tenke meg om, men jeg har bare driti i det, fordi jeg allikevel var helt ute å kjøre. Men jeg tenker på denne uka. Jeg hadde planlagt å lage smoothie til frokost i dag, men når jeg kommer ned står tacorestene der, og føre jeg i det hele tatt tenkte meg om, lagde jeg til taco.

Det er 3 timer siden nå, og jeg skal straks stikke ned å lage den jævla smoothien. Jeg håper jeg greier å ta meg sammen nå. Hater å ha slike uker som jeg hadde nå. Det er jo ikke første gang.


Ja, jeg tenker at det er jo greit det, men det er jo faen ikke greit når det skjer hver dag! Men, man må ikke gi opp! :-)

Det er søndag, vanligvis er jo søndag dritkjedelig, men ser helt annerledes på den når det er fri dagen etter! Så, det frister faktisk å trene i dag, så skal trene etterpå! Sitter i treningstøyet, og bare venter. Åpner vel ikke før 12 tror jeg. Dessverre er Avancia stengt noen dager i ferien også. Men, da tenker jeg å ta meg turen ut, nå er det jo deilig vær ute igjen også, så det blir bare godt!


Én kommentar

Løping

I dag tenkte jeg egentlig å være med på en gruppetime, men ettersom vi slutta så tidlig, så trente jeg heller noe annet, så kom jeg meg hjem tidligere! Trente sammen med Mari og litt med Newa og Grethe! Alltid mye bedre å trene sammen med noen andre. Mari, Newa og jeg brgynte på mølla, skulle vel egentlig løpe i 30 min, men etter halvveis løp vi intervaller. Så trente vi styrke og avsluttet med intervaller igjen. 

Intervaller, eller løping generelt gir meg så mye! Svetten renner og jeg i alle fall, føler meg supersprek når jeg løper alt jeg kan! Nå greier jeg faktisk å løpe på 14 også! Elsker virkelig når jeg føler at jeg har fått trent skikkelig, og har svetta litt! Deilig følelse :-D

Nå er det påskeferie, og jeg skal gjøre mitt for at jeg skal få trent en del! Vil ikke ødelegge alt nå. Selvom jeg har hatt den værste uka i mitt liv på matfronten, startet jeg i alle fall ferien med en knalløkt - og skal greie å få en mest mulig aktiv påskeferie! Jeg kunne fortalt dere hva jeg har spist, hvor mye og hvor ille det egentlig er, men, jeg vil ikke se det selv. Jeg føler meg så jævlig nå, det er så ille.. Men en ferie gjør både godt og vondt - men det her skal gå bra!


Et gammelt bilde, husker alt var helt perfekt på denne tiden. Trente som en gal, telte kalorier som om det gjaldt livet og spiste i det miste ganske sunt og greit. Blæ, savner det. November tiden ca om jeg ikke husker feilIngen kommentarer

Ny blogg

Denne bloggen her blir en blogg hvor jeg skriver om trening og kosthold. Ja, for noen helt uinteressant, andre midt i blinken. Mange får inspirasjon fra andre, og trenger en hjelpende hånd. Jeg har hatt en evig kamp mot vekta, men har greid å ta av meg 12 kg. Har hatt litt oppturer og nedturer nå i det siste, og er i grunn helt ute å kjører nå - men jeg finner stadig inspirasjon og motivasjon til å fortsette! 

Jeg kommer til å skrive her hva jeg har trent, det er for det meste det jeg skreiv om på den andre bloggen min. Jeg suger på kosthold, er lite spennende å finne der for å si det sånn. Jeg er enkel og lettvind der. Men det som kan være interessant for andre kan jeg jo meddele! 

 

Ingen kommentarer

<" width="200"


Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.hits