Å bare spise frukt, det er ......

Jeg syntes det i grunn er jævlig rart at jeg ikke har "sprekki" enda. Har vært på nippet flere ganger! Jeg har kun spist frukt i dag, og jeg føler meg helt rar. Spiste alt for lite til frokost og lunsj, måtte spise en banan en time etter lunsj. Så jeg lagde jordbærsmoothie (en banan og frosne jordbær) til middag, + en kvart bit av en halv honningmelon og en halv appelsin. Til kveld lagde jeg en liten skål med honningmelon, appelsin og eple. Holdte på å gi faen i hele greia, for jeg tenker på mat konstant. Men, jeg er så bestemt på å greie det her, samtidig som jeg tenker på om det at jeg kanskje ikke går ned en dritt osv. Jævla kjipt. 

Men, skal spise mer i morgen, og spise hvis jeg blir sulten. Det syke er at jeg har spist bare ca 500 kcal i dag. Tviler på at det her er bra i det hele tatt. Trente også i dag, forbrente 260 kcal på arcen, og trente styrke. Skal si det jeg, at om jeg ikke har gått ned en dritt av det her, så skal jeg grine, også stikke å kjøpe meg en kebab, og fortsette å spise som før. Eller, endre litt da. Har mange gode ideèr og planer! Det her er jo bare for ei uke. Tenkte kaaasnskje to i går, men etter en dag, så neitakk. Har så sinnsykt lyst på egg i en eller annen form, varm mat, noe som metter ordentlig.. Haha, det verste er at jeg gjør det her på fri vilje, ingen tvinger meg - men vil så gjerne greie det her. Jeg vil bevise for meg selv at jeg greier noe.

Men, det her gir meg jo noen fordeler da. Tror nok jeg kommer til å sette MYE mer stor pris på litt mat fremover. Si meg fornøyd med litt mindre porsjoner osv. Tror nok også søtsuget kommer til å ligge på bunn, og det er helt greit. Vi får se, vi får se! Spennende er det her i alle fall. 
3 kommentarer

Fruktdiett

Nå er egentreningsprosjektet over, og innleveringa er ferdig! Det er grunnen til at jeg ikke har blogget i det siste, ettersom jeg har vært nødt til å sitte med den! Det var mye jobb, for min del!

Nå er det nye mål og planer. Har satt opp ny plan for trening, og jeg hiver meg på en fruktdiett/plan! Leste meg litt rundt på nettet, og folk er ikke så positive til det, så er egentlig lite interessert i å høre om hvor dumt og sånt det er. Jeg har bare lyst til å teste det ut - det skal ikke være en livsstil! Har ei treningsvenninne som testa dette denne uka, og gikk ned hele 6 kilo! Så, jeg har høye forventninger, og er skikkelig spent, og gleder meg syykt! 

Det går ut på å kun spise frukt, så jeg er redd jeg kommer til å gå rundt sulten. Men, jeg får se, gleder meg i alle fall kjempe mye! Hadde en del frukt hjemme, men, må kjøpe inn litt mer. I morgen er det vannmelon og jordbær til frokost, og vannmelon, mango og jordbær til lunsj - som jeg har gjort i stand! Middag blir banan og jordbær og til kvelds blir det mango og appelsin!

Dette er noe jeg ikke anbefaler og kan uttale meg om enda - så, jeg tar ikke på meg noen som helst ting! 
Én kommentar

Beeein

I dag trente jeg bein i egentreninga i gymmen, veldig effektiv og bra økt! Kjørte på med bein på avancia også, og litt annet forskjellig. Jeg er egentlig helt ute på jordet med treninga for tia. Ikke det at jeg ikke trener, men, jeg har ingen plan, eller mål. Må skjerpe meg..

Blogging er også helt ute å kjøre. Egentlig skriver jeg bare for å ha noe å se tilbake på. Angrer på at jeg sletta den andre bloggen min. Skulle likt å sett hva jeg gjorde når jeg hadde min beste periode....

 


Ingen kommentarer

Styrke på armer

Det ble en liten treningsøkt i dag også. Varmet om 10 min på arcen, også trente jeg styrke på armer. Jeg gjorde det veldig bra da, i det minste. Gjorde nøyaktige repetisjoner, og pusha meg selv - så er fornøyd! I morgen har vi gym igjen, så blir trening da, og på Avancia! 

 


Én kommentar

Liten treningsøkt

Varmet opp 10 min på mølla, trente litt styrke og jogget 5 min og gikk 5 min på mølla. Skikkelig møkkaøkt. Har gått litt lei styrketreningen, så skal planlegge og finne litt variasjon og nytt opplegg!

2 kommentarer

Kondisjonstrening

Stod på arcen i 40 min, forbrente litt over 500 kcal! Ganske fornøyd med det - så gikk jeg rolig på mølla i 15 min, og avsluttet med litt styrke. Ble en veldig fin økt i dag, er veldig fornøyd :- )

3 kommentarer

Masse trening

I dag har jeg fått trent en god del mer! I gymtimen, hvor vi har egentrening, satte jeg opp å trene armer, samtidig som jeg var på mølla ca 30 min! Veldig fornøyd med den timen. Dro senere å trente sammen med Borgihld. Trente mage/rygg i dag, ble en god treningsøkt! Varmet opp 15 min på arcen, også løp jeg på 10 km/t på mølla i 5 min. Skal teste meg litt på løping med fart og sånt fremover, blitt veldig glad i å løpe!

3 kommentarer

Mage og rygg trening

I dag, så skulle egentlig jeg og Borghild dra på trening til klokka 10, men, når man våkner 10, så gikk det dårlig. Så Borghild trente alene hun da, mens jeg kom en time senere. Trente mage og rygg i dag, varmet opp 15 min på arc, så styrke også gjorde jeg litt div til slutt. Jobbet veldig hardt i dag, ble skikkelig varm og sliten! Godt :-)

Ingen kommentarer

En liten treningsøkt

Trente sammen med Borghild i dag. Vi varmet opp på arcen i 10 min, så tok vi litt rockering, og egentlig ikke så mye mer. Jeg gikk alt jeg kunne på en sånn 3D mølle man må tråkke på selv, i 1 min, også tok vi litt pushups. Haha, skikkelig tafatt økt, men, bedre enn ingenting - og, vi hadde det morsomt ♥

Én kommentar

Frokost og lunsj

Sitter på skole nå, er ferdig om 40 min. Skal ikke trene rett etter skolen i dag, skal trene i 17 tia, sammen med Borghild. I dag, så lagde jeg det samme til frokost som jeg gjorde i går, også hadde jeg salat og banan til lunsj! Blir aldri mett av bare salat, så tok med banan, men sitter her skrubbsulten! Er 3 og en halv time siden jeg spiste da.. 

Én kommentar

En grei treningsøkt

I dag stod jeg 30 min på arcen, forbrente vekk litt over 400 kcal, også trente jeg styrke i 10 min også ble det 20 min på mølla, gikk bare rolig, på 5.0-6.0 :-) Fornøyd med det!


// Bilde fra en liten photoshoot i går!


Ingen kommentarer

Sunn mat - frokost og kvelds

I dag lagde jeg en sunn og god frokost, mye bedre enn 3 knekkebrød med nugatti! Også lagde jeg en likes sunn og god kvelds! Flink flink! :-D 


Et grønt eple, 50 gram havrgryn laget på vann (ble litt tørr.. ), vann og te!


Agurk, paprika, eple, skinke, ost og tee! Haha, jaokei.. Dere ser sikkert hva det er.. Elsker å lage sånn type mat, så mye variert, så mye godt, friskt og sunt! NAM 


4 kommentarer

Daagens trening da

Dro på trening med Borghild snupps i dag, kos like always ♥ Vi varmet opp 15 min på arcen først, så kjørte jeg på med styrke på mage/rygg! Det morsomme er at jeg faktisk ser og merker forskjell nå på magen! Har trent bra på magen de siste ukene, så dette lyder bra :-D Hater beina mine bare nå.. Trener som faen, men like blubbete og feite.. Veit ikke heeelt hva jeg skal gjøre for at de skal bli som jeg vil... Any tip?

 

Ingen kommentarer

God trening i dag

Flott treningsøkt i dag! Varmet opp med veldig rask gange på mølla i 5 min, så trente jeg styrke på bein/rumpe (love it♥), før jeg avsluttet med å gå raskt i 5 min på 6.5-7-0, så jogget jeg på 9.5-10.0, også løp jeg på 10.0 i to min, også økte jeg hvert min til 13.0. Ble litt kluss denne gangen. Jogget sist på 8.5, også løp jeg på 9.0-13.0 de siste 5 minuttene. Kunne så klart økt fra 10, men greier jo ikke løpe på 15.0 hahhah, Skulle jeg nå likt å sett.. Var døden nær siste minuttet på 13.0 skal jeg si dere. Fyf det var syke greier. Så sliten etterpå, herreguud. Godt var det :-D

På 3D mølla på man virkelig løpe med huet, og ikke beina. For, når jeg tenker, så greier jeg å fullføre, men om jeg på en måte "hører" på beina (lol), så gir jeg meg.. Da tenker jeg at jeg ikke orker. Men, om jeg tenkertenker, så greier jeg det! 

ei
na

 


Ingen kommentarer

Akkurat nåååå

Så er jeg skikkelig glad og føler meg lykkelig av ingen grunn! Det er sånne stunder jeg virkelig elsker livet ♥ Gleder meg til å trene i morgen, skal kjøre på skikkelig!!

Ingen kommentarer

Annet

Planen var egentlig å dra å trene på Avancia i dag, men fant heller ut at jeg skulle ta "treninga" hjemme. Driver å vasker klær, henger opp, og skal støvsuge og vaske gulvene nede og på rommet mitt nå! Er vel på tide å vaske noen vinduer og! I morgen har vi gym, og ettersom vi har egentrening skal jeg og Lill ut på joggetur! Blir deilig :-D Så blir det Avancia seinere på dagen med Borghild tror jeg ♥


// fra i sommer


Ingen kommentarer

Magetrening

Trente faktisk i dag, sjeldent jeg trener på lørdag! Varmet opp med å gå 20 min på mølla, så trente jeg styrke på magen. Liker det så godt! Mulig jeg trener i morgen også, men får se. Har en svær egentreningsplan å skrive til gymmen også!

// weheartit.com2 kommentarer

Trening

Etter jeg hadde vært å vasket hos dama jeg vasker hos (trening for armene, viktig viktig), så dro jeg på Avancia. Slutta halv to i dag, og det var digg - godt å slutte så tidlig. Gikk først 15 min på arcken, forbrente 200 kcal også gikk jeg 15 min på mølla, 100 kcal. Så trente jeg litt forskjellig styrke, kjøre litt forskjellige repitisjoner. Så gikk jeg litt på mølla og arcen igjen på slutten. Fornøyd med denne økta!

 


Ingen kommentarer

Arc trainer

Bestemte meg for å gå en time på arcen i dag, men etter en halvtime var vannflaska tom, så jeg gikk av for å fylle på flaska, og når jeg startet igjen, så stoppa alt på den. Jeg ble så jævlig sur. Gadd ikke ta ferdig den siste halvtimen. Hater når jeg ikke får alle tallene, kcal osv.. Så jogget/gikk 10 min, også trente jeg et apparat på mage og ett på bein - med repitisjonene 10 * 5 med ganske tungt : - )


// weheartit.comIngen kommentarer

Kill some calories

Trene i dag sammen med Borghild, kooselig! Vi stod på arcen 15 min sammen først, så trente vi styrke :) Deilig å trene med noen igjen. Eller, har jo trent med andre, men mye alene også. Så kjøpte vi jordbær, blåbær og vaniljekesam og koste oss med det etterpåå! ♥

Ingen kommentarer

Yes...

Ææ, fyfaen hvor kjedelig det var å trene i dag. Varmet opp 5 min på step, også trente jeg styrke på rumpe/bein, og avsluttet med 10 min på mølla. Har vært flink med maten i dag også. Eller, spiste brød til frokost og lunsj, siden vi ikke hadde knekkebrød. Men spiste to knekkebrød når jeg kom hjem igjne da. Spist 900 kcal hittil i dag, har igjen 360. 

Én kommentar

Sunn og god start

Nå er jeg skikkelig motivert for å gjøre det bra denne mnd!! Alltid deilig med en ny start. Føler det gir litt nye muligheter, og jeg syntes det er lettere å starte på nytt da, i en ny mnd. Legge alt drittet bak seg. Ligger på en grusom vekt, som jeg har store planer om å kvitte meg med!

Har spist sunt i dag, men jeg har ikke spist mye akkurat. Har spist en halv gulrot, noen skjeer smoothie og et stekt egg.  Gir meg jo en veldig god start, men sist jeg var sånn, var det der det eneste jeg spiste på en dag, i nesten 2 uker. Og det er jo heller ikke spesielt sunt for kroppen. Jeg var trøtt hele tiden, slapp og sliten. 

Har ikke trent på avancia siden tirsdag. Men jeg trente litt øvelser på torsdag, også gikk jeg tur i en time i går. I dag har jeg også gjort litt øvelser, blant annet ABS planen jeg skreiv om. I morgen skal jeg på Avancia!


Bilde fra når jeg og søstra mi tok bilder i går2 kommentarer

<" width="200"


Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.hits