Run bitch, run

I dag jogget/løp jeg i en halvtime på mølla! Hadde egentlig ikke planlagt det, men, jeg tenkte at, jeg er jo ikke sliten, jeg greier det om jeg bare bestemmer meg for det. Og det gikk som bare det! Lå på mellom 8-11, byttet litt på :-) Veeldig gøy, og jeg ble såå svett! Elsker å trene slik at jeg blir ordentlig varm og sliten, da får jeg bedre følelsen av at jeg har gjort det bra. Trente også styrke på armer.

Trente også i går sammen med Borghild, Løp på 10-11 i 15 minutter og trente styrke på armer.

3 kommentarer

Mølla og arcen

Trening og kosthold har ikke vært på sitt beste de siste ukene, men nå har jeg funnet masse motivasjon og jeg er klar for en ny uke! :-D

Trente tirsdag, fredag, lørdag og søndag denna uken. Bedre enn forrige uke hvor det bare var mandag! Ble syk, men, kunne nok trent noen dager nermere helgen, men, var ikke motivert og dreit rett og slett i det. I dag var jeg en halvtime på mølla, gikk fort og jogget, så gikk jeg på arcen en halvtime! Har ikke følt meg bedre på såå lenge, som etter denne treningsøkta! Greit, det var bare kardio.. Men, jeg ble utrolig svett (da har man jo jobbet bra), og jeg var skikkelig sliten. Er veldig fornøyd :- ) Trente i grunn veldig bra de andre dagene denne uka også! Så jeg er jo inne på rett kjør.. Slal lage en plan for trening denne uka, nå! Får også sinnsykt mye motivasjon fra Eirin Kristiansen! 


//fra fredag


Én kommentar

<" width="200"


Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.hits