Frokost og lunsj

Sitter på skole nå, er ferdig om 40 min. Skal ikke trene rett etter skolen i dag, skal trene i 17 tia, sammen med Borghild. I dag, så lagde jeg det samme til frokost som jeg gjorde i går, også hadde jeg salat og banan til lunsj! Blir aldri mett av bare salat, så tok med banan, men sitter her skrubbsulten! Er 3 og en halv time siden jeg spiste da.. 

Én kommentar

Sunn mat - frokost og kvelds

I dag lagde jeg en sunn og god frokost, mye bedre enn 3 knekkebrød med nugatti! Også lagde jeg en likes sunn og god kvelds! Flink flink! :-D 


Et grønt eple, 50 gram havrgryn laget på vann (ble litt tørr.. ), vann og te!


Agurk, paprika, eple, skinke, ost og tee! Haha, jaokei.. Dere ser sikkert hva det er.. Elsker å lage sånn type mat, så mye variert, så mye godt, friskt og sunt! NAM 


4 kommentarer

Ingen trening og sunn frokost

I går ble det ingen trening, og i grunn alt for mye mat og dritt. I dag er Avancia stengt, i morgen også, så må finne på noe hjemme! Litt forskjellige øvelser og sånt. Egentlig burde jeg gå ut, for det er kjempe fint vær - men dørstokkmila er litt for lang. Lenge siden jeg har gått turer ;o I høst var jeg så flink, gikk tur i en time HVER dag! Får se hva jeg finner på : ) Lagde i alle fall en frisk og sunn frokost!

Ingen kommentarer

Fargerik og sunn frokost

Slo virkelig på stortromma i dag dere! Null knekkebrød og nugatti (Ja, det er min store svakhet :( ) Stekte et egg og hadde på to knekke brød, en liten gulrot, noen oste og skinke skiver, et halvt grønt eple og selvfølgelig en kopp te! 

Nå skal jeg komme meg opp av senga, kle på meg og sminke meg og komme meg på trening! 

Én kommentar

Maaaat

Lagde en digg smoothe - banan, jordbær, bringebær og blåbær. Smææshinggood lover ♥ Også lagde jeg litt knekkebrød når jeg kom hjem fra trening. 

Ingen kommentarer

<" width="200"


Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.hits