Utslitt, og lei.

Nå kunne jeg ønske at jeg kunne skrive masse positive ting, at jeg er fornøyd med meg selv, at treningen går som bare det, og at jeg er kjempe sunn - men det er å juge. Jeg er så ute å kjøre nå, helt på bunn. Ingenting går bra. Jeg sliter så sinnsykt, går masse opp i vekt, sluntrer unna trening, er utslitt, lei. Jeg vet ikke hva som skal til for at jeg skal greie det her. Ble faktisk skikkelig deprimert av å lese innleggene mine nå. Har helt glemt bloggen. 

Jeg trodde alt kom til å bli så bra, for jeg kan kjøpe all den maten jeg vil! Men - det gikk ikke lenge før jeg ble lei. Jeg har null peiling på hva jeg driver med på kjøkkenet. Trening er jo ikke noe problem, det er kostholdet som er djevelen her. Faen, at det skal være så sinnsykt vanskelig. Treninger masse inspirasjon, motivasjon og tips nå. Nei.. Jeg trenger personlig trener og en egen kokk. Ah, yeap. 

Jeg har sagt det så mange ganger, alt for mange ganger. Men, jeg må ta meg sammen, sette meg ned, planlegge, skikkelig! For det her funker ikke. Det er ikke sånn jeg vil leve, og den eneste som kan fikse opp i det er meg selv! Og jeg vet at jeg kan, fordi jeg vil! Man kan alt, så lenge man vil!? Virker ikke som jeg vil, når jeg holder på sånn..... Men, det er ikke noe annet jeg heller vil - så nå må jeg bare. Jeg vil nå målene mine, en gang for alle :-) 

 

Håper alle dere andre der ute lykkes, det fortjener dere ! Dere jobber nok hardt og står på ♥


Ingen kommentarer

Treningsdagbok og en ny start

I går på facebook dukket det opp et tilbud på treningsdagboka fra getinspired.no! Jeg har i grunn lenge hatt lyst på denne, fordi jeg tenker det at den kan være en god hjelp i å motivere til å trene, og det at man kan følge opp på en oversiktilig måte. Så jeg slo til, og bestilte den. Fra og med mandag neste uke skal jeg også begynne å blogge igjen, og jeg starter på nytt. Det er også faktisk akkurat et år siden jeg begynte med kaloritelling, og at jeg endelig fikk lykken og suksessen med meg! Siden da har det skjedd mye, det har både gått ned og opp, mye har skjedd i livet mitt og jeg er på en måte tilbake der jeg var for et år siden. Hvor jeg må starte på nytt, ser etter en ny mulighet til å gå ned i vekt, og trenger masse motivasjon og inspirasjon.

Jeg har fått en kjempe mulighet til å kunne spise hva jeg vil nå, kjøpe den maten jeg vil, og det er i grunn det jeg trenger akkurat nå! Så jeg skal planlegge litt i helga, og få orden på dette nå! Det beste av alt, det er jo at jeg faktisk vet det at jeg klarer dette om jeg bare vil. For jeg har gjort det engang før! Så, innen året er omme, så har jeg nok en gang fullført et stort mål. Jeg vet jeg kan nemlig ;- )

3 kommentarer

Ny mulighet

Nå er det august, og en ny start. Jeg har bare kjørt rett ut, men kommet meg inn igjen hele tiden. Men, nå har jeg fått en veldig fint start, har vært veldig flink i dag! Trening går bra, og nå håper jeg at jeg kan greie å holde meg i skinnet når det gjelder mat. Må si jeg er overrasket. Har vært ei uke i Stavanger hos tanta mi, spist litt for mye og drukket alt for mye cola. Enda er vekta på omtrent det samme! Ble glad når jeg gikk på vekta i dag :-) 

Gleder meg til tiden fremover! Gi "prosjektet" mitt en sjansje, se om jeg greier det - håper på det da! Er bestemt på det nå. Dessuten begynner jeg å jobbe den 14. Blir godt med en annen hverdag enn skole, men også fra ferien! man slir sånn ut i ferien... Men klager ikke!


Ute på joggetur i Stavanger!


Ingen kommentarer

Litt tanker

Har ikke blogget på en stund igjen nå, vet ikke helt hvorfor. Treningnen har gått veldig bra, har trent masse! Var på trening i stad, gikk en halvtime på elipsemaskinen, forbrente litt over 400 kcal! Ikke det at det er det jeg tenker på lenger. Jeg vet faktisk ikke helt hva jeg driver med lenger, hva jeg vil, hva målet mitt er, eller hva jeg skal trene. Jeg bare gjør noe, og det er effektivt og bra det jeg gjør, men det er helt uten mål og mening. 

Hele forrige uke forberedte jeg meg på coopertesten vi skulle ha på mandag. Jeg løp hver dag i 12 minutter på 10-11 km/t. Jeg har aldri i livet kjent hvordan skuffelse virkelig kjennes ut, før da. Jeg gjorde det mye dårligere enn i høst, og det svei så sinnsykt. Jeg trente ikke bare den uka for å forberede meg på cooper'n. Jeg har helt siden jul løpt regelmessig for å få bedre kondis, og jeg har gitt mye for å gjøre det bra på testene vi skal ha - også gjør jeg det så dårlig. Fikk 5 sist gang, 4 nå. Var 50 m unna 5'ern, men alikevel. Jeg hadde så store forventninger til meg selv. 

I alle fall, jeg skal sette meg ned denne gangen, ikke bare si det - å sette meg noen realistiske mål og legge planer for trening, planlegge ordentlig og ha et program jeg følger. Jeg er egentlig helt utslitt av dette. Jeg tenkte at etter jeg har gått ned det jeg ønsker, så kan trening bare være gøy og jeg trenger ikke ta det så sykt seriøst, men, det er faktisk værre nå enn da målet var å gå ned i vekt. Nå er jo målet å se bra ut, og det er så sykt vanskelig. Beina mine har blitt store igjen, mye pga styrketrening, men også fordi det gikk til helvette med mat osv. 

Men, jeg gir meg jo ikke. Jeg får stadig inspirajson og motivasjon, jeg greier det jeg vil! Det har jeg jo bevist meg selv :- ) I første omgang nå blir i alle fall målet å gå ned noen nye kg! Dessverre........


2 kommentarer

<" width="200"


Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.hits