Workout

Jeg har ikke trent så hardt de siste dagene. Men, i går så gikk jeg i alle fall i en time på mølla, sånn passe fort. I dag ble det en halvtime på arcen. Forbrente 500 kcal. Skal trene styrke i morgen :- )

Ingen kommentarer

Tid til trening

Nå er det sommerferie, og det er veldig deilig. Vite det at det ikke er noe stress på 2 mnd! Dessuten er jeg ferdig på skolen, og skal begynne som lærling til høsten - noe jeg ser veldig frem til! Samtidig tjene penger! Da blir det mye nytt og fint trenigstøy :- D

Har satt meg som mål å trene minst 4 dager i uka i sommer, prøve å ikke ha for stort press på å måtte trene hver dag. Da har jeg i stedet som mål å trene noen øvelser, gå en tur eller i hvertfall være i aktivitet litt i løpet av dagen. Skal jeg på stranda en dag feks, så få til å svømme en del!

I dag trente jeg 40 min cardio, gikk 10 min på mølla, så gikk jeg 30 min på ellipse maskinen, brukte weightloss program, level 2! Så trente jeg ca 20 min styrke :- )


Deilig sår på kneet etter å ha syklet av!Ingen kommentarer

Dagens trening

I dag gikk jeg en halvtime på mølla (400 kcal), så tok jeg 15x3 squats med kettlebell, noen øvelser for armer og rygg! Ganske fornøyd med dagens økt :- )

Ingen kommentarer

Run bitch, run

I dag jogget/løp jeg i en halvtime på mølla! Hadde egentlig ikke planlagt det, men, jeg tenkte at, jeg er jo ikke sliten, jeg greier det om jeg bare bestemmer meg for det. Og det gikk som bare det! Lå på mellom 8-11, byttet litt på :-) Veeldig gøy, og jeg ble såå svett! Elsker å trene slik at jeg blir ordentlig varm og sliten, da får jeg bedre følelsen av at jeg har gjort det bra. Trente også styrke på armer.

Trente også i går sammen med Borghild, Løp på 10-11 i 15 minutter og trente styrke på armer.

3 kommentarer

Mølla og arcen

Trening og kosthold har ikke vært på sitt beste de siste ukene, men nå har jeg funnet masse motivasjon og jeg er klar for en ny uke! :-D

Trente tirsdag, fredag, lørdag og søndag denna uken. Bedre enn forrige uke hvor det bare var mandag! Ble syk, men, kunne nok trent noen dager nermere helgen, men, var ikke motivert og dreit rett og slett i det. I dag var jeg en halvtime på mølla, gikk fort og jogget, så gikk jeg på arcen en halvtime! Har ikke følt meg bedre på såå lenge, som etter denne treningsøkta! Greit, det var bare kardio.. Men, jeg ble utrolig svett (da har man jo jobbet bra), og jeg var skikkelig sliten. Er veldig fornøyd :- ) Trente i grunn veldig bra de andre dagene denne uka også! Så jeg er jo inne på rett kjør.. Slal lage en plan for trening denne uka, nå! Får også sinnsykt mye motivasjon fra Eirin Kristiansen! 


//fra fredag


Én kommentar

Beeein

I dag trente jeg bein i egentreninga i gymmen, veldig effektiv og bra økt! Kjørte på med bein på avancia også, og litt annet forskjellig. Jeg er egentlig helt ute på jordet med treninga for tia. Ikke det at jeg ikke trener, men, jeg har ingen plan, eller mål. Må skjerpe meg..

Blogging er også helt ute å kjøre. Egentlig skriver jeg bare for å ha noe å se tilbake på. Angrer på at jeg sletta den andre bloggen min. Skulle likt å sett hva jeg gjorde når jeg hadde min beste periode....

 


Ingen kommentarer

Styrke på armer

Det ble en liten treningsøkt i dag også. Varmet om 10 min på arcen, også trente jeg styrke på armer. Jeg gjorde det veldig bra da, i det minste. Gjorde nøyaktige repetisjoner, og pusha meg selv - så er fornøyd! I morgen har vi gym igjen, så blir trening da, og på Avancia! 

 


Én kommentar

Liten treningsøkt

Varmet opp 10 min på mølla, trente litt styrke og jogget 5 min og gikk 5 min på mølla. Skikkelig møkkaøkt. Har gått litt lei styrketreningen, så skal planlegge og finne litt variasjon og nytt opplegg!

2 kommentarer

Kondisjonstrening

Stod på arcen i 40 min, forbrente litt over 500 kcal! Ganske fornøyd med det - så gikk jeg rolig på mølla i 15 min, og avsluttet med litt styrke. Ble en veldig fin økt i dag, er veldig fornøyd :- )

3 kommentarer

Masse trening

I dag har jeg fått trent en god del mer! I gymtimen, hvor vi har egentrening, satte jeg opp å trene armer, samtidig som jeg var på mølla ca 30 min! Veldig fornøyd med den timen. Dro senere å trente sammen med Borgihld. Trente mage/rygg i dag, ble en god treningsøkt! Varmet opp 15 min på arcen, også løp jeg på 10 km/t på mølla i 5 min. Skal teste meg litt på løping med fart og sånt fremover, blitt veldig glad i å løpe!

3 kommentarer

Mage og rygg trening

I dag, så skulle egentlig jeg og Borghild dra på trening til klokka 10, men, når man våkner 10, så gikk det dårlig. Så Borghild trente alene hun da, mens jeg kom en time senere. Trente mage og rygg i dag, varmet opp 15 min på arc, så styrke også gjorde jeg litt div til slutt. Jobbet veldig hardt i dag, ble skikkelig varm og sliten! Godt :-)

Ingen kommentarer

En liten treningsøkt

Trente sammen med Borghild i dag. Vi varmet opp på arcen i 10 min, så tok vi litt rockering, og egentlig ikke så mye mer. Jeg gikk alt jeg kunne på en sånn 3D mølle man må tråkke på selv, i 1 min, også tok vi litt pushups. Haha, skikkelig tafatt økt, men, bedre enn ingenting - og, vi hadde det morsomt ♥

Én kommentar

En grei treningsøkt

I dag stod jeg 30 min på arcen, forbrente vekk litt over 400 kcal, også trente jeg styrke i 10 min også ble det 20 min på mølla, gikk bare rolig, på 5.0-6.0 :-) Fornøyd med det!


// Bilde fra en liten photoshoot i går!


Ingen kommentarer

Daagens trening da

Dro på trening med Borghild snupps i dag, kos like always ♥ Vi varmet opp 15 min på arcen først, så kjørte jeg på med styrke på mage/rygg! Det morsomme er at jeg faktisk ser og merker forskjell nå på magen! Har trent bra på magen de siste ukene, så dette lyder bra :-D Hater beina mine bare nå.. Trener som faen, men like blubbete og feite.. Veit ikke heeelt hva jeg skal gjøre for at de skal bli som jeg vil... Any tip?

 

Ingen kommentarer

God trening i dag

Flott treningsøkt i dag! Varmet opp med veldig rask gange på mølla i 5 min, så trente jeg styrke på bein/rumpe (love it♥), før jeg avsluttet med å gå raskt i 5 min på 6.5-7-0, så jogget jeg på 9.5-10.0, også løp jeg på 10.0 i to min, også økte jeg hvert min til 13.0. Ble litt kluss denne gangen. Jogget sist på 8.5, også løp jeg på 9.0-13.0 de siste 5 minuttene. Kunne så klart økt fra 10, men greier jo ikke løpe på 15.0 hahhah, Skulle jeg nå likt å sett.. Var døden nær siste minuttet på 13.0 skal jeg si dere. Fyf det var syke greier. Så sliten etterpå, herreguud. Godt var det :-D

På 3D mølla på man virkelig løpe med huet, og ikke beina. For, når jeg tenker, så greier jeg å fullføre, men om jeg på en måte "hører" på beina (lol), så gir jeg meg.. Da tenker jeg at jeg ikke orker. Men, om jeg tenkertenker, så greier jeg det! 

ei
na

 


Ingen kommentarer

Annet

Planen var egentlig å dra å trene på Avancia i dag, men fant heller ut at jeg skulle ta "treninga" hjemme. Driver å vasker klær, henger opp, og skal støvsuge og vaske gulvene nede og på rommet mitt nå! Er vel på tide å vaske noen vinduer og! I morgen har vi gym, og ettersom vi har egentrening skal jeg og Lill ut på joggetur! Blir deilig :-D Så blir det Avancia seinere på dagen med Borghild tror jeg ♥


// fra i sommer


Ingen kommentarer

Magetrening

Trente faktisk i dag, sjeldent jeg trener på lørdag! Varmet opp med å gå 20 min på mølla, så trente jeg styrke på magen. Liker det så godt! Mulig jeg trener i morgen også, men får se. Har en svær egentreningsplan å skrive til gymmen også!

// weheartit.com2 kommentarer

Trening

Etter jeg hadde vært å vasket hos dama jeg vasker hos (trening for armene, viktig viktig), så dro jeg på Avancia. Slutta halv to i dag, og det var digg - godt å slutte så tidlig. Gikk først 15 min på arcken, forbrente 200 kcal også gikk jeg 15 min på mølla, 100 kcal. Så trente jeg litt forskjellig styrke, kjøre litt forskjellige repitisjoner. Så gikk jeg litt på mølla og arcen igjen på slutten. Fornøyd med denne økta!

 


Ingen kommentarer

Arc trainer

Bestemte meg for å gå en time på arcen i dag, men etter en halvtime var vannflaska tom, så jeg gikk av for å fylle på flaska, og når jeg startet igjen, så stoppa alt på den. Jeg ble så jævlig sur. Gadd ikke ta ferdig den siste halvtimen. Hater når jeg ikke får alle tallene, kcal osv.. Så jogget/gikk 10 min, også trente jeg et apparat på mage og ett på bein - med repitisjonene 10 * 5 med ganske tungt : - )


// weheartit.comIngen kommentarer

Killer absFor et stress å lage, haha! Fant en lignende på weheartit, men lagde en selv, siden den jeg fant var så skurrete. Jeg lagde egentlig en squats ting for mars, men det gikk rett vest, men nå, denne her skal jeg fullføre! Håper flere blir med :-D Det tar deg noen minutter før sengetid, eller stå opp noen min før om morran! Dette krever ikke mye ;-)


Ingen kommentarer

Slapp økt

I dag, haha, herregud. Kom på treninga, og hadde vel egentlig null og niks energi, så jeg bestemte meg for å gå på mølla i en time. Newa var der i dag også, så etter 40 min på mølla (200 kcal), gikk vi ca 20 min på steppen (300 kcal). Så trente jeg styrke på rumpe og armer, så gikk jeg på det rommet med rockeringer osv, rocka litt, men orka ikke mer enn 1 min, siden jeg rocka på søndag, og det gjorde så jævlig vondt. Nesten så jeg grein haha. Tok litt situps og pushups. Liten økt, men bedre enn ingenting! Også var jeg flink og kjøpte meg 2 epler etterpå. Faens svære epler, haha. Naaam
Ingen kommentarer

3 timer trening - bein

Fysøren så utslitt jeg er! Dro på trening til klokka 16, varmet opp på arcen i 15 min, så kjørte jeg på med styrke på bein/rumpe. Klokka 17 var jeg og Newa med på en times fitwalk (merktes at det var lenge siden), før vi rett etterpå var med på en time med zumba! Ah, føler meg veldig bra nå, i alle fall - tross for hvor sliten jeg er. Er godt å ligge plassert under dyna, nydusjet nå, for å si det sånn :- )

Ellers i dag sov jeg faktisk til klokka 10, motfor 8 som jeg har våknet hver helg i de siste ukene! Noe annet jeg også gjorde var å spise annenhver time! Kl 10, 12 og 14 også spiste jeg halv fire. Siden jeg skulle dra på trening. Jeg veit nå ikke hvor lur måte det er å spise på - men for matglade meg, så gikk tiden veldig fort, og jeg gikk ikke sulten. Når jeg er sulten har jeg alt for lett for å spise mer enn jeg skal. Men, når jeg skulle spise nå, så var jeg ikke skrubbsulten liksom. Spiste 2-3 kenkkebrød :- ) Tror i alle fall det er en grei måte å spise på i ferier når jeg er hjemme hele dagen omtrent. Det er da jeg har lett for å spise alt utenom : (

Nå skal jeg ned å lage meg en kopp te, også skal jeg se ferdig sesong 4 av paradise hotel. Har igjen 3 episoder... Jeg som hadde planer om å ligge hele påskeferien og se på det.. Får finne noe annet da! :) 

Ingen kommentarer

Flat stomach

Hadde ingen plan da jeg dro på trening i dag, men falt på mage/rygg. Varmet opp på mølla, gikk på 6.5 i 5 minutter, jogget på 8.5 i 5 minutter, så økte jeg fra 9.0-13.0 de neste 5, også gikk jeg veeldig rolig de siste, var helt kjørt av løpinga. Begynner virkelig å like å løpe!

Så kjørte jeg på med styrke på mage/rygg, er vel i grunn det og bein/rumpe jeg er mest fan av. Armer og bryst/skuldre er kjedelig! Når jeg trener styrke er det med lette vekter, fordi jeg ikke vil bygge noe særlig muskler. Målet mitt er å gå ned i vekt og få mer markerte muskler. Jeg tar repitisjoner på 20, 15 og 10. Om jeg ikke er helt utslitt, tar jeg 10 til. Avsluttet med 10 min på mølla og 5 min rockering på hver side.


Såå fine da.. :( 


Ingen kommentarer

Løping

I dag tenkte jeg egentlig å være med på en gruppetime, men ettersom vi slutta så tidlig, så trente jeg heller noe annet, så kom jeg meg hjem tidligere! Trente sammen med Mari og litt med Newa og Grethe! Alltid mye bedre å trene sammen med noen andre. Mari, Newa og jeg brgynte på mølla, skulle vel egentlig løpe i 30 min, men etter halvveis løp vi intervaller. Så trente vi styrke og avsluttet med intervaller igjen. 

Intervaller, eller løping generelt gir meg så mye! Svetten renner og jeg i alle fall, føler meg supersprek når jeg løper alt jeg kan! Nå greier jeg faktisk å løpe på 14 også! Elsker virkelig når jeg føler at jeg har fått trent skikkelig, og har svetta litt! Deilig følelse :-D

Nå er det påskeferie, og jeg skal gjøre mitt for at jeg skal få trent en del! Vil ikke ødelegge alt nå. Selvom jeg har hatt den værste uka i mitt liv på matfronten, startet jeg i alle fall ferien med en knalløkt - og skal greie å få en mest mulig aktiv påskeferie! Jeg kunne fortalt dere hva jeg har spist, hvor mye og hvor ille det egentlig er, men, jeg vil ikke se det selv. Jeg føler meg så jævlig nå, det er så ille.. Men en ferie gjør både godt og vondt - men det her skal gå bra!


Et gammelt bilde, husker alt var helt perfekt på denne tiden. Trente som en gal, telte kalorier som om det gjaldt livet og spiste i det miste ganske sunt og greit. Blæ, savner det. November tiden ca om jeg ikke husker feilIngen kommentarer

<" width="200"


Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.hits